Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor Android!Download de Mosaqua App voor iPhone iPad en iPod!

 

 
  • 41.jpg
  • 43.jpg
  • 42.jpg

 

Mosaqua 25 jaar!

25 jaar Mosaqua!

Op zondag 2 april bestaat subtropisch zwemparadijs Mosaqua exact 25 jaar. Het Gulper bad biedt niet alleen recreatieve zwemmers een compleet dagje uit, maar heeft ook een ruim aanbod in zwemlessen. Op 1 april 1992 opende het bad onder haar nieuwe naam "Mosaqua" haar deuren en is uitgegroeid tot het grootste zwembad in de Euregio met jaarlijks gemiddeld 230.000 bezoekers uit Nederlands, Belgiƫ en Duitsland. Na een grootse renovatie in 2012 en het verwelkomen van haar 6 miljoenste bezoeker in augustus 2014, viert het bad dit jaar haar 25 jarig bestaan.

Dit wordt o.a. gevierd met een jubileumweek vol activiteiten. Zo krijgt elke bezoeker die week 25% korting op de dagentree en horeca en zijn er leuke winacties. Op woensdag 5 april is er een Waterfun middag met leuke attracties. Deze week wordt afgesloten met een Poolparty voor kids vanaf 7 jaar, op vrijdag 7 april. Ook de doelgroepzwemmers en het personeel worden die week getrakteerd.

Kortom; veel extra activiteiten voor al onze bezoekers. Alle acties zijn na te lezen op onze Facebook site: 25 jaar Mosaqua!